THE SECRET

Friday, March 23, 2007

Waarschuwing. Goed geld verdienen met online netwerkmarketing

Toen het concept van multi-level-marketing meer dan 60 jaar geleden geïntroduceerd werd in de Verenigde Staten waren veel mensen sceptisch over het schema. Er waren veel mensen die dachten dat het systeem niet levensvatbaar was en dat na een paar jaar in lucht zou opgaan. Maar nu, 60 jaar later, wordt het concept nog steeds gebruikt door mensen over de hele wereld. Het MLM-concept heeft zich in de loop der tijd geëvalueerd en is geadopteerd door mensen die online werken. In feite wordt online MLM of online netwerkmarketing beschouwd als een van de lucratiefste online business. Er zijn veel mensen betrokken bij internet netwerkmarketing die het zo goed doen, dat ze hun gewone baan opzeggen en meer tijd met familie kunnen doorbrengen terwijl ze hun eigen zaak drijven.

Is het veilig om je te engageren in een internet marketing MLM? Veilig is natuurlijk een betretekkelijk woord. Hoewl er veel betrouwbare bedrijven online zijn die een echte kans bieden, zijn er ook die onwetende mensen erin willen luizen. Om te vermijden slachtoffer te worden van die mensen die er alleen maar op uit zijn om jouw zuurverdiende geld te stelen, zou je er zeker van moeten zjin dat je met gereputeerde bedrijven werkt die een echte online netwerkmarketing business aanbieden.

Maar hoe kun je nu weten dat je met het juiste bedrijf in zee gaat? Een bedrijf dat al langer dan tien jaar bestaat is stabiel en heeft de meeste kans dat het systeem goed loopt.Bovendien hebben deze bedrijven waarschijnlijk een goed contact met klanten opgebouwd en hebben ze een goede naam en willen ze die goede naam behouden.

Hoeveel geld moet je investeren om te starten in MLM internet marketing? Het hangt voornamelijk af van de soort business. Het hangt er vanaf wat voor producten er verkocht worden. Meestal hoef je geen voorraad te kopen, maar moet je een klein bedrag investeren om geregistreerd te staan en eventueel een soort starterskit te krijgen.
Vertaald en berwerkt naar William Hanratty. http://www.WiiliamsBetterBiz.com

No comments: