THE SECRET

Saturday, March 10, 2007

Schrijven voor internet:

Over wat voor onderwerpen ga je schrijven? Waar vind je de ideeën?
Natuurlijk kun je over internet zelf schrijven, over You Tube, over RSS, over MSN en nog veel meer.Je kunt ook bijvoorbeeld een blog opzetten over relaties, schrijven over het opvoeden van kinderen, over carrière maken, over nieuws en gebeurtenissen. En als je producten via internet wilt verkopen kun je daar artikeltjes over schrijven.

Verder kun je naar vraag- en antwoordsites gaan om je ideeën op te doen.Bijvoorbeeld kwero.nl of digitaledominee.nl (er zijn er veel meer, ik noem maar wat.) Kijk dan naar de vragen en schrijf in een artikel je eigen antwoord. Het geeft niet als iemand anders al een antwoord heeft gegeven. Misschien kun je een ander juist door jouw eigen antwoord helpen het te begrijpen.

Ga naar nieuwsgroepen, bijvoorbeeld op MSN en doe daar je ideeën op. Er bestaan ook e-maildiscussiegroepen. Schrijf je in en haal je onderwerpen eruit.

Dus surf over het internet op zoek naar onderwerpen die je interessant vindt. Op een gegeven moment krijg je vanzelf ideeën. Je zult zien dat er duizenden onderwerpen zijn waarover je kunt schrijven.

No comments: