THE SECRET

Monday, August 07, 2006

Kom op 12 augustus

Stand van Zaken bij Global Affinity

Je weet dat ik aan netwerkmarketing doe bij Global Affinity. Je wilt misschien niet meedoen aan GA omdat netwerkmarketing niet iets voor jou is. Als je wél nieuwsgierig bent naar hoe het mij vergaat en waar ik mee bezig ben, kun je artikeltjes lezen die ik verzameld heb op www.netwerkmarketing.blieb.nl .

Global Affinity is nu bijna 9 maanden bezig en is nog steeds een jong bedrijf. Dat brengt risico’s met zich mee, maar ook kansen.Om je gerust te stellen: alle wettelijke verplichtingen zijn in orde. GA is ingeschreven bij de KVK en heeft een BTW-nummer. Sinds de lancering zijn er een aantal producten bij gekomen. Naast het detox voetenbad en de bodywraps zijn er nu ook fuel saver tablets, voor een schoner milieu en besparing op je benzinekosten. De besprekingen over een totaalpakket wat betreft telefonie zijn afgerond. Dat betekent naast de goedkope telefoonabonnementen nu ook mobiele telefoon en ADSL. GA is alleen nog met de precieze invulling ervan bezig.

GA beschikt over mooie promotiefolders. Een folder voor Global Affinity algemeen, een telefoonfolder en een detox voetenbad folder. Voor de fuel saver tablets is er informatie op een A4 beschikbaar.

VERGEET NIET DAT GLOBAL AFFINITY OOK GEWOON GOED WERK VERRICHT OMDAT ER 5 TO 12 % VAN IEDERE TRANSACTIE NAAR JOUW (ZELF GEKOZEN) GOEDE DOEL GAAT!.

Als vertegenwoordiger bij Global Affinity kom je in een matrix en mensen werken voor zichzelf en voor elkaar. Dat betekent dat er (door je up-line)nieuwe vertegenwoordigers aan jouw netwerk toegevoegd kunnen worden. Om een steeds terugkerend inkomen te krijgen, zonder er steeds voor te hoeven werken hoef je alleen maar 5 klantenpunten (telefoon, ADSL, Mobiele telefoon, detox voetenbad of 50 fuel saver tablets) te verwerven (enkele punten kunnen van je eigen gebruik (telefonie!) komen).Daarnaast zorg je voor één persoon die ook in de zakelijke mogelijkheid mee wil gaan. Als dat je moeilijk lijkt, help ik je er mee, zodat je binnen twee maanden in de matrix zit. Met zo’n klein beetje werk in de eerste twee maanden verdien je dan ook maar een klein beetje geld, binnen een jaar waarschijnlijk 30 euro per maand. (dus zonder er verder iets voor te doen ).

Als je meer of zelfs véél wilt verdienen, moet je er ook wat voor doen. Als je meer klantenpunten(10) verwerft en twee vertegenwoordigers (bijvoorbeeld 1 per jaar!)erbij hebt, kun je na twee tot vier jaar 9.000 euro per maand verdienen, steeds terugkerend dus. Daarnaast kun je natuurlijk wel gewoon producten verkopen om er nu geld mee te verdienen. De producten zullen steeds uitgebreid worden.

Maar vergeet niet! GA wordt waarschijnlijk een wereld bedrijf. Je plekje in de matrix kun je nú verkrijgen. Er zijn netwerkmarketing bedrijven die al meer dan 20 jaar bestaan. Als het eenmaal loopt valt de groei moeilijk te stoppen.

Voor mensen die nog meer willen weten. Bel me maar: 06 45190309 voor een afspraak. Of stuur een mailtje: liefya@globalaffinity.net Op zaterdag 12 augustus komt een van de directeuren, Kevin Stoker (directeur organisatie) om met nieuwe mensen in een klein groepje of in kleine groepjes te praten. Alle vragen kun je dan kwijt. Ik zou het leuk vinden als je erbij kunt zijn, zonder verplichtingen!



No comments: