THE SECRET

Saturday, September 16, 2006

Update Testimonials detox voetenbad

Detox voetenbad:
Schoonmaken: Er is speciaal schoonmaakmiddel verkrijgbaar voor het element. Het middel werkt licht desinfecterend. Als je na gebruik het element met een borsteltje (babyfles borstel) met het schoonmaakmiddel schoonmaakt en het geheel daarna goed droogt, blijft het element erg lang bruikbaar. Ik zelf heb een element voor 60 voetenbaden gebruikt.(met kattenbakzakken ter aanvulling) Als je het voetenbad alleen voor jezelf of je gezin gebruikt is borstelen met gewoon water voldoende. Als je extra desinfecterend wil hebben voor in je praktijk kun je schoonmaken in een oplossing van 75 % alcohol in gedestilleerd water. Mogelijk dat het dan de gebruiksduur van het element iets wordt verkort.
Test of het element nog werkt: Laat het iemand (25+) gebruiken, die nog nooit eerder het bad heeft gebruikt. Bij donkerder water dan de voorlaatste keer werkt het element nog.

Getuigenissen. Er zijn veel getuigenissen hoe goed het voetenbad werkt. Vooral bij huidproblemen werkt het snel en zichtbaar.
*Roos is na één voetenbad af van haar hardnekkige voetschimmel.
*Hans 24 jaar, had last van bultjes onder zijn oksel. Hij kreeg er van de arts antibiotica voor die hij liever niet gebruikt.en hij besloot het met het voetenbad te proberen. Zijn bultjes verdwenen.
*Mike, 20 jaar, had een eczeemplek ter grootte van 5 cm. op zijn bovenbeen. Het verdween na 4 voetenbaden. Een arts geeft er cortisonzalf voor.
*Marja, 49 jaar en terminaal kanker patiënt gebruikt het bad om een dag meer energie te hebben en leuke dingen te kunnen doen.
*Suzanne, 26 jaar, gebruikt het bad maandelijks tijdens haar menstruatie buikpijn die erdoor verdwijnt..
*Coby, 82 jaar, het oedeem trekt uit haar voeten weg.
*Een collega die tijdens een beurs zeer gestresst de ochtend begon, kon na het voetenbad (op nadrukkelijk advies van zijn collega erin gezet) relaxt en ontspannen aan zijn werk beginnen.
*algemeen, een gestresst gevoel verdwijnt na het nemen van het voetenbad..Aangezien stress een grote boosdoener is in een ziekteproces is het dus voor ieder goed.
*Een aantal mensen voelt zich licht in het hoofd als ze met hun voeten in het voetenbad zitten, zoiets als een heel lichte vorm van onder invloed zijn van een stickie. Ze worden er een beetje vrolijk van. Sommige mensen voelen een getintel in hun voeten, sommigen tot aan hun knieën en een enkele keer voelde iemand het tot in haar bovenbenen. Dit is niet vreemd, als je bedenkt dat je op infrarood foto’s kunt zien dat de bloedcirculatie in je onderbenen behoorlijk toeneemt als je in het voetenbad zit.

met dank aan Irene

No comments: