THE SECRET

Tuesday, September 26, 2006

10 stappenplan voor succes in netwerkmarketing

10-Stappenplan voor succes in netwerkmarketing


1. Wees zelf je beste klant. Dat zal je upline erg trots (en een beetje rijker) maken.Al je schoonmaakspullen en en cosmetica in de prullenbak gooien en vervangen door te dure spullen is een zeker teken dat je een financieel genie bent. Het is belangrijk om in je product te geloven.



2. Maak een lijst van iedereen die je wilt ergeren. Inclusief vrienden en familie en het hele telefoonboek van je stad. Je zult een beetje commissie ontvangen en dat is het waard om levenslange vriendschappen te riskeren. (Wie weet? Een van hen zou de volgende grote vis voor het bedrijf kunnen zijn. En jij bent degene die hem gevangen heeft!)

3. Erger systematisch iedereen op je lijst. Nodig hen uit voor een diner. Zij zullen het niet erg vinden te dineren met een paar gebrainwashte ballen terwijl iemand zijn powerpoint presentatie op een groot scherm in je huiskamer laat zien. De getallen liegen niet: als jij deze week acht mensen inschrijft, die volgende week acht mensen inschrijven, dan heb je in elf korte weken alle 6,4 mijard mensen van de aarde in je downline, incusief extra 2 miljard mensen van een onbekend sterrenstelsel.

4. Doe grappig. Enthousiasme aan de telefoon is een bewezen verkooptruc, vooral als het gepaard gaat met productgetuigenissen. Zeg iets stoms als: “ Ik hakte een jaar geleden mijn arm af en nam wat van deze vitaminepreparaten. En wat gebeurde? Mijn arm groeide weer aan, met haar en al. Iedereen in de kamer zal juichen.

5. Leg de nadruk op de kans op succes door op het vaste aantal makkelijk te beïnvloeden mensen te wijzen dat dom genoeg is om te denken dat ze allen voorbestemd zijn om pyramide mijonairs te worden. Deze strategie werkt echt! Tenminste: hij werkte bij jou!

6. Doe een appél op hebzucht en waardeer luiheid op verschillende niveaus . “Wees eigen baas” is een mooie zin. Vraag je vrienden of ze willen stoppen met hun baan en part-time willen werken voor een inkomen met zes cijfers. (Vertel ze niet dat vier van de zes cijfers achter de komma staan.)

7. Gebruik krachtige termen om indruk te maken op je prospects (mogelijke nieuwe vertegenwoordigers) Gebruik nooit woorden als “mult-level marketing”, want sommigen zouden een multilevel marketing schema op kunnen vatten als een (multilevel marketing) –schema. “Direct naar de klant” klinkt veel beter.

8. Projecteer een beeld van succes door de duurst mogelijke auto te kopen. Tot over je nek in de schulden zitten is een bewezen financiële strategie. Het zal zich uitbetalen. Ooit.

Vergeet niet: als je rijk wilt zijn, moet je doen alsof je het al bent. Denk aan de welvarendste mensen die je kent en begin te leven zoals zij leven. Niets werkt beter dan grove onverantwoordelijkhied om jou op het juiste pad te krijgen.

9. Vertel je prospect over de voordelen die je niet zo gemakkelijk ziet als je een eigen zaak hebt. Denk gewoon aan alle dingen die ze kunnen aftrekken van de belasting, zoals een achtste van hun slaapkamer, als ze die hoek als kantoor gebruiken. Ja meneer, u kunt uw weg naar rijkdom plaveien door veel tijd te verspillen voor een kleine belastingaftrek.

10. Blijf gemotiveerd door het verspillen aan, sorry, investeren in, een obsceen geldbedrag in motivatie bandjes en cd’s. Op een dag, als je het gemaakt hebt, kun je je downline duizenden dollars afhandig maken.

Volgende week: Hoe je met pensioen kunt gaan door vroeg lotjes uit de loterij te kopen.

Vrij vertaald naar Kenn Gividen (Official MLM tools)

door Liefya

No comments: