THE SECRET

Friday, February 23, 2007

NETWERKMARKETING, verspilde tijd of goudmijn?

Als mensen aan netwerkmarketing denken, dan zien ze vervelende verkopers voor zich die verzekeringen aan hen willen opdringen. Misschien hebben sommigen wel eens netwerkmarketing geprobeerd, maar zijn ze absloluut niet waanzinnig rijk geworden.

Een reden waarom mensen niet echt geld verdienen met netwerkmarketing is omdat ze onrealistische verwachtingen hebben. En dat is niet eens hun eigen schuld: zie de netwerkmarketing-reclame!

Toch kun je geld verdienen met netwerkmarketing.

Hier zijn een paar voors en tegens van netwerkmarketing:

VOOR
Als je met netwerkmarketing begint start je met je eigen zaak en je hebt een mooi product. Een succesvolbedrijf en de gereedschappen heb je erbij gekregen. Dit is een van de grootste voordelen van netwerkmarketing: je hoeft je niet bezig te houden met de productie, de verpakking en verzenden. In feite doet het bedrijf het meeste werk.

TEGEN
Als mensen weten dat ze ervoor moeten werken, beginnen ze misschien niet eens aan netwerkmarketing. Men verwacht niet te hoeven werken en men verwacht dat het geld vanzelf binnenstroomt. In feite plaatsen de meeste mensen niet eens één advertentie. Dat is net zoiets als een groot feest geven en geen uitnodigingen versturen, maar wél verwachten dat er vanzelf iemand langs zal komen. Je zult in netwerkmarketing of MLM, net zoals in andere zaken, in tijd en moeite moeten investeren.

VOOR
Netwerkmarketing kán gedaan worden naast je gewone baan in de tijd die je over hebt.

TEGEN
Het geheim van Multi Level marketing of netwerkmarketing is je downline. Als jij succesvol wilt zijn, moet je zorgen dat je downline succesvol is. (is niet echt een tegen)

TEGEN
Als je echt niet tegen afwijzingen kunt zal MLM niet meevallen. Als iets niet werkt, moet je veranderingen invoeren en testen. En daarna waarschijnlijk weer veranderen en testen. Je moet verder blijven veranderen omdat de maatschappij verandert.

De moraal is : netwerkmarketing kan een levensvatbare bron van inkomsten zijn. Het kan voor je werken als je volhardend en georganiseerd bent en als je ervan houdt om andere mensen te helpen. Maar netwerkmarketing is er niet voor iedereen.

Sta eens stil bij je vaardigheden en je verwachtingen en je zult eerder een goede beslissing nemen. Dat is beter dan je tijd te verspillen aan iets dat niet aan jou besteed is.

No comments: